Ditari i Arkidioqesës "Tiranë-Durrës"  2015 - 16

 

 

 

Tetor 2015

 
 

 

   
 

 

   
 

 

   
 

 

   
 

 

   
 

 

 

Nëntor 2015

 

10 - 12

 

Konferenca Ipeshkvore

Qendra e Konferen.

21  sht.

 

Takimi 1. animatoret e rinisë

 

23  hën.

09,30

Këshilli Presbiterial

Kurja Arqipeshkv

 

 

   
 

 

 

Dhjetor 2015

 

07  hën.

h. 09,30

Takimi i Meshtarëve dhe Rregulltarëve/eve

Kurja Arqipeshkv.

 

 

   
 

 

 

Janar 2016

 

16  sht.

 

Dita e Paqës (për fëmijët)

 

23  sht.

h. 11,00

Përvjetori i 13 i Kushtimit të Kishës Katedrale

Kisha Katedrale

  

 

   
 

 

 

Shkurt 2016

 

02  mar.

h. 09,30

Dita e Jetës së Kushtuar (për Rregulltarët/et)

 

06  sht.

 

Takimi 2 animatoret e rinisë

 

10  mër.

 

E mërkura e përhime

 

20  sht.

 

Dita e Ministrantëve

.

22  hën.

h. 09,30

Këshilli Presbiterial

Kurja Arqipeshkv.

 

 

   
 

 

 

Mars 2016

 

07  hën.

h. 09,30

Takimi i Meshtarëve dhe Rregulltarëve/eve

Kurja Arqipeshkv.

19  sht.

h. 09,30

Dita Rinore

Tiranë

24  enj.

h. 10,00

Mesha e Krizmës

Kisha Katedrale

25  pre.

 

Lëmoshë për Tokën e Shenjte

 

27  diel

 

PASHKËT

 

 

 

   
 

 

 

Prill 2016

 

17  diel

 

Dita boterore e Lutjes Per Thirrje

 

25  hën.

h. 18,00

Përvjetori i 23 i Shugurimit të Arqipeshkvit

Kisha Katedrale

30  sht.

 

Takimi 3 animatoret e rinisë

 

 

 

   
 

 

 

Maj 2016

 

09  sht.

h. 09,30

Keshilli Presbiterial

Kurja Arqipeshkv

15  hën.

 

E diela e RRESHAJEVE

.

28  sht.

 

Takimi 4 animatoret e rinisë

 

30  hën.

h. 09,30

Takimi i Meshtarëve dhe Rregulltarëve/eve

Kurja Arqipeshkv.

 

 

   
 

 

 

Qershor 2016

 

04  sht.

 

Festa Biblike

 

 

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (Ditari 2015-16.doc)Ditari 2015-16.doc 67 kB

Dhuro per Kishen

Me Pay Pal

Kontaktet

Telephone: +355 000156566 
Email: info@ecclesia.al
Website: www.ecclesia.al

Gurez - Lac,
Albania